Betydningen af at tilføje til din Real Estate Investment Group

Men lærer, computer nisser spiste mig hjemmearbejde! Desværre, der er hvad der skete med min godt udformet artiklen i sidste uge, lige før jeg forlod for at undervise klasser på Learning Annex i New York.
Den gode nyhed er, at efter at have været i NYC, nu kan give en virkelig stærkt eksempel om dagens emne, der dækker hvad man skal gøre, når du har fundet (eller oprettet) en stor real estate investering gruppe. Hvad de fleste mennesker gør fra menneskelige er præcis modsatte af, hvad det tager for at være en del af en fast ejendom investering gruppe, der giver fremragende investeringer gang efter gang.
Det er menneskets natur at tro, at hvis du har noget godt, du ikke dele det med andre af frygt for ikke at have nok til at gå rundt. Psykologer kalder det en “Mangel” model var mennesker tror, at der er kun en begrænset forsyning af noget værd. Kommer fra en meget konservative baggrund, hvor jeg voksede op som søn af en college professor, var jeg bandede med denne knaphed tro.
Da jeg begyndte at få mere og mere succes, jo mere jeg indså, at mange succesrige mennesker troede stik modsat af mig: det vil sige, de troede, at ved at arbejde sammen og deling, du kunne producere en uendelig forsyning af hvad var eftersøgt. Dette er, hvad eksperter kalder en OVERFLOD model.
Så hvordan gælder det for os? Lad mig give et eksempel fra læring bilag. Under vores sidste nat havde vi en person til stede, som har været med vores gruppe i et stykke tid og har deltaget i flere projekter. Denne person er en fuld tid fast ejendomsinvestor, er meget kyndige i hendes valg, og det er en stor tilhænger af magt af fast ejendom investering grupper.
Bagefter fik vi taler om, hvordan hun kunne være interesseret i at købe flere enheder i vores projekt, N. Tampa og ville sikkert også ved andre, der var interesserede. Til sin kredit ønskede hun ikke at “hog” for mange enheder til enten sig selv eller andre uden for GetPreconstructionDeals.com real estate investment group.
Efter min mening kunne denne person øge muligheden for andre i vores real estate investering gruppe ved at fortælle andre nu. Ja, vi kan køre ud på “projektet” men nu lad os se komplet kæden af begivenheder:
1. nogle mennesker kan ikke komme ind i projektet, fordi det er udsolgt;
2. fordi det er udsolgt, flere udviklere tage varsel og vil tilbyde særlige incitamenter til real estate investering gruppe;
3. et andet godt projekt tilbydes og flere mennesker er rundt, et betydeligt antal egenskaber er forbrugt, nogle af dem af folk, der ikke kunne få i sidste gang.
4. igen tiltrækker denne fortsatte aktivitet endnu bedre muligheder for udviklere
5. fordi mulighederne, der fortsætter med at flyde, er flere og flere mennesker tiltrukket af fast ejendom investering gruppe;
6. processen fortsætter blot giver en OVERFLOD af muligheder for alle.
Antag nu, du gør modsat og enkeltpersoner beslutte at det er en dårlig idé at vokse fast ejendom investering gruppe. Nu hvad der sker?
1. første projekt, alle får lov til at deltage og er meget glad;
2. Developers mærke til hvad der er sket og ønsker at arbejde med gruppen fast ejendom investering;
3. næste projekt bliver tilbudt, men meget få mennesker deltage fordi de er personligt tappet ud, da mange i gruppen kun vil ca. 1 investering per år;
4. fast ejendom investering gruppe nu har problemer med at opnå gode projekter i fremtiden, da udviklerens ved ikke, om det vil arbejde.
Lad os gøre en virkelige liv, aktuelle dag eksempel. Lige nu, vi er i forhandlinger med en mid-size udvikler for at få adgang til ca. 40 enheder af et projekt, som vi tror vil virkelig være awesome. Men hvad dette udvikler behov vores real estate investering gruppe at gøre, tage 40 enheder meget hurtigt til deres finansiering program i høj grad bidrage.
For vores real estate investering gruppe, hvis vi kan løse developer’s problem og få gode investeringer for os, har de en anden 160 enheder kommer flere måneder bag dette projekt. dvs. stigende mulighed for alle. Det er vores personlige holdning at ved at fodre den nedenstående cyklus, vinder alle i gruppen fast ejendom investering på lang sigt.
Af denne grund håber uanset hvis du har din egen fast ejendom investering gruppe, eller hvis du er medlem af GetPreconstructionDeals.com, vi du vil holde voksende din gruppe ved at fortælle folk, hvad du gør og hvordan de kan deltage.
Dette er sidst i vores serie om fast ejendom investering grupper og hvordan du får mest ud af dem. I marts, vi starter vores næste serie taler om at en række investeringer i fast ejendom, og hvordan vi ser dem billetpris i 2006 og derefter.
Copyright 2006 Chris Anderson

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *