Personlige udlånsrenter og effekten af din kredit score på dem

Personlige lån satser er den rente, som du vil blive opkrævet for et lån, som du får fra en privat långiver. Disse er generelt de laveste tilgængelige renter, at långivere vil give. Personlige lån er den nemmeste form for kredit for at få, fordi kreditkravene er stort set ikke anderledes end at ansøge om et personligt lån fra en bank eller andre traditionelle finansielle institution. Generelt var renten på personlige lån fra kreditforeninger meget lavere end dem, der tilbydes af mange private långivere. Tilgængeligheden af personlige lån afhang også til dels af det samlede økonomiske klima på det pågældende tidspunkt.

For eksempel, i umiddelbar kølvandet på kreditkort gældskrisen, kreditkort gæld var en af de laveste former for usikret gæld. Faktisk sagde mange eksperter, at den gennemsnitlige kreditkortgæld for amerikanske forbrugere sandsynligvis var under 10% af deres indkomst på et givet tidspunkt. Som forbrugerne begyndte at misligholde deres lån, men långivere blev mindre villige til at låne penge. Långivere blev mere og mere tilbageholdende med at låne penge til personlig brug, hvilket er grunden til personlige lån satser var høje lige gennem kreditkort gældskrisen.

Lige nu, kreditkort gældskrisen er overstået, og långivere er begyndt at bakke væk fra høj rente kreditkort gæld. Det samlede billede af personlige lån er dog fortsat ret lavt. Mange eksperter mener, at dette skyldes, at forbrugerne er blevet vant til højt forrentede lån, der var til rådighed på historisk lave personlige lån satser.

Når låntagere få personlige lån, er de stadig forpligtet til at foretage månedlige betalinger til långiver. Normalt størrelsen af disse betalinger, at låntageren skal gøre hver måned varierer mellem to og fem procent. Men mens nogle långivere tilbyder låntagere faste månedlige betalinger, der ikke ændrer sig med ændringerne i renten, andre långivere tilbyder justerbare månedlige betalinger. Disse typer af lån programmer normalt giver låntagerne til at justere renten til et niveau, der er inden for tæt rækkevidde af, hvad lånet kan godkendes til.

Fordi så mange amerikanere er dybt i gæld, er det ingen overraskelse, at renten er begyndt at stige. Hvis du er interesseret i at ansøge om et personligt lån, bør du se på forskellige långivere og de forskellige personlige lån satser, at de tilbyder. Du kan få denne type personlige oplysninger ved at spørge om din kredit rapport fra en af de tre store kredit rapporteringsbureauer. Alle de tre kreditbureauer er i henhold til loven forpligtet til at give dig de oplysninger, du anmoder om. Disse oplysninger vil hjælpe dig med at afgøre, hvordan konkurrencedygtige forskellige långivere er i form af personlige lån satser.

Din kredit historie og personlige lån satser er nært beslægtede. En god kredit score vil hjælpe dig med at få den laveste personlige lån satser. En dårlig kredit score vil gøre det vanskeligere for dig at finde konkurrencedygtige långivere villige til at tilbyde dig de vilkår, du ønsker at betale tilbage. Men en god kredit score vil også tiltrække mere konkurrence og giver dig mulighed for at få bedre vilkår fra långivere. De to går hånd i hånd, hvis du ønsker at betale tilbage din gæld i en kortere periode.