Dårlig kredit lån

At have en dårlig kredithistorie gør det svært at blive accepteret for mainstream lån eller kredit nogen form i Det Forenede Kongerige. Heldigvis for mennesker, der har erhvervet en dårlig kredit record, er der specialiserede udbydere af dårlig kredit lån klar til at hjælpe. Sådanne virksomheder vil overveje kredit og lån programmer fra folk, der har CCJs til deres navn, eller har misligholdt lån betalinger, kæmper med mortgage restancer eller er under konkurs ordrer.
Dårlig kredit lån udlån kriterier
Lån selskaber kriterier for vurdering af støtteberettigelse for dårlig kredit lån varierer. Alt i alt en ansøgerpost for dårlig kredit gives mindre vægt i kredit pointsystem, så andre faktorer, der bidrager til at male et billede af hvor gode (eller dårlige) risiko ansøgeren er lån selskab til at skinne igennem. Hvis et lån company beskæftiger sig i dårlig kredit lån kan se at du har en grad af stabilitet og pålidelighed om din livsstil, selv hvis du har en dårlig kredit profil, så du er mere tilbøjelige til at blive accepteret for dårlig kredit lån.
Så hvad er disse ‘andre’ kriterier der lån selskaber fokuserer på ved vurderingen af en dårlig kredit låneansøgning?
1) sikkerhed – det er typisk et lån selskab første port-af-opkald. Hvis du er en boligejer og har egenkapital i dit hjem er du meget mere tilbøjelige til at sikre lån trods en dårlig kredit record. Dette er fordi hvis du undlader at opfylde tilbagebetalte lån lån selskab kan tage din ejendom til at få dækket deres omkostninger. Bad credit ansøgere, der er lejere er generelt i stand til at opfylde dette kriterium.
2) beskæftigelse – bevis for, at du har været i beskæftigelse for flere år kan tælle positivt mod din kreditvurdering ved anvendelse af for dårlige kredit lån. Din type af beskæftigelse kan også have betydning, men er ofte mindre vedrører lån selskab end mængden af tid, du har været i jobbet. For selvstændige, kan dette kriterium være en hindring.
3) gæld til indkomst-forholdet – vil mange långivere også faktor i din indkomst vs dine udgifter, herunder betaling for at servicere andre lån. Du kan være forpligtet til at forelægge et personlige udgifter budget for at støtte dette lån selskab kan bestemme din evne til at håndtere betalinger fra eventuelle nye lån de belønne dig.
4) den seneste kredithistorie – flere lån selskaber vil vælge at kun bruge dine sidste 6 eller 12 måneder kredit historie i deres kredit pointsystem. Hvis din kredit historie problemer er yderligere tilbage i tiden så er du mere tilbøjelige til at blive tilbudt lån.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *