Kend som nøgleordene vil bringe målrettede besøgende til dit websted

Der hjælper dig med at kende denne værdifulde oplysninger? En merværdi jeg give bogen og Internet coaching klienter er at kende alle de gratis måder at optimere dit websted til søgemaskiner – gratis.
Lære fra coaching client Bill Quesnell, forfatteren af mineraler: The væsentlige Link til sundhed: seks måder at sætte Mineral holdet tilbage i din kost. Du kan modtage hans gratis ezine eller nå ham på
“Judy Cullins er et væld af oplysninger–selv nøgleordene for dit websted eller artikler til at indsende for at fremme dine bøger eller business. Hun sendte mig til www.goodkeywords.com til katapult hits og salg.
1. jeg lavede kopier af mine sider og understregede ord og sætninger jeg kunne ændre for at bringe mig mest målrettet trafik.
2. jeg gik til www.goodkeywords.com og hentede deres gratis fuld Installation pakke. Webstedet har en simpel tutorial og anmeldelser deres ofte stillede spørgsmål.
Deres virus-beskyttet download kan du hook op med en bestemt søgemaskine, ouverture for eksempel, og opdager hvor mange “hits” ouverturen har modtaget for bestemte ord og vendinger over en nærmere fastsat periode.
Dreng, var dette en god og lærerig oplevelse. Mit websted markeder min bog. Før jeg brugte www.GoodKeywords.com, jeg brugte sætninger som ‘forebygge hjertesygdomme,’ ‘forebygge kræft,’ ‘forhindre slagtilfælde,’ og ‘forebygge diabetes.’ i hele min hjemmeside.
3. jeg har skrevet i ‘forebygge hjertesygdomme’ og GoodKeywords meddelt mig, at sætning modtog kun 162 “hits”. Betydeligt mindre end 740 «hits”for «hjertet sygdomsforebyggelse.» Men begge disse var ubetydelig i forhold til ‘hjertesygdom,”som fremstillet 32,143″hits”.
Nu ved jeg, hvilke ord folk i deres søgemaskiner til at få deres sundhedsoplysninger på World Wide web.
I det væsentlige tjener programmet som en selvstændig korrektion værktøj. Du indse hurtigt, hvilke af dine kandidater til nøgleordene er elendig. Uanset hvor jeg har ‘forebygge hjertesygdomme’ i min web-sider, tag jeg ikke hele sætningen; Jeg tag ‘hjertesygdom’ at maksimere antallet af besøg på mit websted og dermed salg.
Bill, som jeg selv lært værdien af nøgleordene, der får en masse hits og vi alle skal være kreative og anvende potentiel kunde input til at komme ud websted op til top ti i vores område.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *