Panama Sushi restauranter

Introduktion – Panama har nogle af de største sushi du nogensinde har haft. Da vi er placeret mellem to oceaner, der ikke bør komme som en overraskelse. Godt for dem du kunder kommer til Panama her er nogle af dem:

* Martini Sushi Bar – denne restaurant ligger inde i Hotellet Radisson Decapolis på Avenida Balboa ved siden af Multi Centro indkøbscenter i nærheden af Punta Patilla. Deres timer er middag til midnat man-fre, og 1 PM til 1 sad. og solen. Pebret, men god.

* Matsuei – denne fremragende restaurant er beliggende i El Congrejo (The krabbe). Det er direkte på tværs af gaden fra El Granda Hotel, omkring 2 blokke fra Veneto Casino Hotel. Restauranten har en hyggelig indretning og giver dig en masse bank for din sorteper. De lære at gøre sushi klasse her som virkelig lærer dig hvordan man laver sushi og selvfølgelig du får at spise, hvad du gør. Deres timer er Mon. -Lør. 11:30 AM – 11:00 PM, solen. 5:30-10:30 PM.

* Skyld – dette er den hotteste mest trend’ie sushirestaurant fundet inde i Torres de Americas bygning, en af Panama nyeste og mest moderne bygninger på tværs af gaden fra Multiplaza indkøbscenter. De har betjent parkering. Sørg for at ingen private parter er i gang før de kom. Deres indretning omfatter store plasma-skærm TV skærme viser masser af fisk, der svømmer rundt. Enten du vil kunne lide det, eller vil du ikke. De har en Mount Fuji ørken, som er en vulkan ser wienerbrød ørken fyldt med is, som de lys i brand med en likør. Meget rar. Deres timer er: Mon. -Fre. Noon – 11:00 PM, sad. 1: 00 til 11:00 og søndag 13:00:00 til 3:00 PM & 6 PM til 10 PM.

* Sushi Itto – denne ene er beliggende i kvarteret Obarrio. Det er en dejlig enkel indretning. Fødevarer er fremragende. Deres timer er: Mon. ? Tor. Middag til 11:00, fre. og lør. Noon – 11:3, solen. 12:300 PM – 11:00 PM.

* Sushi Express – dette er den innovative kæde af sushi restauranter, der leverer til dit hjem og er bekvemt placeret i alle mall mad domstole plus andre steder omkring byen. Ikke så slemt, men langt fra gourmet. Interessant saucer på sushi. Dejligt tempura. Deres timer variere, men vil generelt være åbne 7 dage om ugen.

* Benihana – Jep Benihana folk åbnet på Multi Plaza Mall. De har en sushibar. Det var meget travlt. De havde en masse af disse Grill med kokken at sætte på en biting fange æg i deres hatte osv. Vi har brug for at gå tilbage og prøve grillen (teppanyaki), som vi hørte var meget god. Timer vil matche mall og derefter nogle så de kan rumme sent diners.

* Fuji – beliggende i San Francisco af Via Brasil. Det har en enkel indretning, men maden er ikke så simpelt. Deres timer er: Mon. -Lør. Middag – 2:30 PM & 06:00:00 til 11:00 PM. Sun – lukket.

Forslag – prøv dem alle og have det sjovt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *